Ny som kund?

Funderar du på att börja träna hos oss?

Vi är en ideell förening som drivs av fem glada instruktörer. Vår gemensamma drivkraft är att vi älskar träning och vårt absolut viktigaste mål är att våra kunder ska ha roligt i sin träning. Oavsett vilket humör du är på innan du besöker oss så ska du må bättre när du lämnar oss.

Vi vet att det största och svåraste steget kan vara att ta sig till sitt första träningspass. Det kan också vara svårt att veta vad man ska börja med, hur träningen ska kännas och hur man ska göra rätt. Det bästa du kan göra om du känner dig osäker är att ta kontakt med oss. Vi hjälper dig innan passet och när du är på plats!

Du tar på dig de kläder du känner dig bekväm i, ha gärna ordentliga träningsskor för att minimera skaderisken och ha gärna med en vattenflaska. Första gången du besöker oss är gratis. Därefter kan du köpa träningskort. Information om detta finns under fliken "Priser".

 

TIPS!

De flesta av våra träningspass är 60 minuter. För att starta din träning på ett skonsamt sätt kan du välja att utföra halva passet och sen avbryta. Efter ett par gånger stannar du kvar någon låt till och på det viset vänjer du kroppen tills du känner att du kan utföra 60 minuters träning. Prata med oss innan passet så kommer vi överens om en lösning som passar dig.

VIKTIGT att komma ihåg: ingen presterar på topp på en gång...låt det ta lite tid! Tänk på att du får goda effekter redan efter 30 minuters fysisk aktivitet: ökad blodcirkulation, endorfiner frigörs, du känner dig gladare och piggare samt att du kan klappa dig själv på axeln över att ha genomfört ditt första träningspass.

 

Vi hälsar dig varmt välkommen till Liv och rörelse i Nordanstig - föreningen med STORT träningshjärta!

Kontakt: livochrorelse@mail.com, Facebook: Liv och rörelse,

Telefon: Louice Johansson 070-353 23 12, Marie Barton 070-330 77 68.